Μάλλον η απουσία του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας Λάζαρου Τσαβδαρίδη για δεύτερη συνεχόμενη φορά, όχι μόνο δεν έδωσε χρόνο στους Αργύρη Γκαμπέση και Απόστολο Νεστορόπουλο να τα βρουν (μετά από πρόσφατη αψιμαχία που είχαν στον Άγ. Γεώργιο), αλλά στη συνεδρίαση της Τετάρτης 21/12, οι δύο έμπειροι πολιτικοί ξεπέρασαν τα εσκαμμένα, προβαίνοντας σε προσωπικούς και βαριούς χαρακτηρισμούς…  

Αν κανείς είναι γεννημένος χωροφύλακας τι να πεις” σχολίασε κάποια στιγμή ο Αργύρης Γκαμπέσης, εννοώντας προφανώς τον πρώην ανώτερο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. και συνάδελφό του Απόστολο Νεστορόπουλο.
Η φράση αυτή εξόργισε, προφανώς, τον κ. Νεστορόπουλο, ο οποίος απευθυνόμενος ευθέως προς τον κ. Γκαμπέση του είπε: “Εσύ τι είσαι; Κηφήνας; Είσαι κηφήνας;”.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τα πνεύματα οξύνθηκαν και χρειάστηκε η παρέμβαση του προέδρου του Σώματος Νίκου Μαυροκεφαλίδη για να λήξει το έντονο φραστικό επεισόδιο.
Κάποιος από το κοινό σχολίασε πως “αν λείψει ακόμη μια φορά ο Τσαβδαρίδης, αυτοί οι δύο θα πιαστούν στα χέρια”, κάτι που βέβαια δεν συνάδει με το επίπεδο των δύο ανδρών, αλλά… ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος!
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα