Την υποψηφιότητα του στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε επίσημα το μεσημέρι της Τετάρτης (28/12) ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ Μιχάλης Χαλκίδης, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με δημοσιογράφους στην “Εληά”. Ο Ημαθιώτης βουλευτής τόνισε πως αρχικά είχε πάρει την απόφαση να μην είναι για 5η φορά υποψήφιος, ωστόσο μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος απαίτησε από τον Μιχάλη Χαλκίδη, όπως είπε ο ίδιος, να είναι και πάλι υποψήφιος, αποφάσισε τελικά να μην αποσυρθεί.  

Η συζήτηση και οι ερωταπαντήσεις με τους δημοσιογράφους είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προέκυψε – επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του inveria.gr – πως ο Μιχάλης Χαλκίδης έχει βλέψεις για κάποιο κυβερνητικό πόστο και θα το διεκδικήσει, προκειμένου να μπορέσει να προωθήσει καλύτερα ζητήματα που αφορούν την Ημαθία.
Πλούσιες είναι, επίσης, οι παραπολιτικές ειδήσεις, τις οποίες θα αναφέρουμε σε μελλοντικές δημοσιεύσεις.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα