Φαίνεται πως οι δύσκολες συνθήκες ευνοούν την τέχνη, αν κρίνει κανείς από το αποτέλεσμα της παράστασης που ανέβασε η παιδική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας με τον «Ιππότη της αγάπης» της Μάγιας Δεληβοριά.
Η πρεμιέρα για το κοινό δόθηκε το βράδυ του Σαββάτου (5/11) και εκεί, επί σκηνής Χώρου Τεχνών, επιβραβεύθηκε η προσπάθεια όλων των συντελεστών και των ηθοποιών που είχε ως αποτέλεσμα την παρουσίαση μιας αξιοπρεπέστατης παράστασης σε όλα τα επίπεδα.  

Κι αυτό πολλαπλασιάζεται αν σκεφτεί κανείς ότι οι συνθήκες και ο χρόνος προετοιμασίας ήταν ιδιαίτερα πιεστικοί παράγοντες. Πενία, όμως, τέχνας κατεργάζεται και στας τέχνας της φετινής Παιδικής Σκηνής το πρόσημο καταγράφεται θετικό εκ του αποτελέσματος.

Γι’ αυτό και χειροκροτήθηκαν αβίαστα όλοι για όλα: σκηνοθεσία (Οδ. Γωνιάδης), σκηνικά-κοστούμια (Ιωάν. Στεφανοπούλου), κίνηση-χορογραφία (Μελίνα Παπαδοπούλου), μουσική (Παγκράτης και Γιώργος Παυλίδης), φωτισμοί (Γιώργος Βέγγος), όλοι από τον τόπο μας, και βέβαια οι ηθοποιοί που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους (Βασίλης Ισσόπουλος, Ιάκωβος Μπαρλαγιάννης, Κων/νος Γιωτόπουλος, Λίλη Τέγου, Αγγελική Χατζή, Βασιλική Τζάμου, Νάντια Δαλκηριάδου).

Εμφανώς συγκινημένη και η συγγραφέας που ήρθε από την Αθήνα στην πρεμιέρα και ανέβηκε στη σκηνή με τα τρία παιδιά της για να εισπράξει την αγάπη των καλλιτεχνών, της Διοίκησης αλλά και του κοινού, που χάρηκε μέχρι το τέλος, τις περιπέτειες του «Ιππότη της αγάπης»…

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα