Τις ιδιαίτερες πολιτικές του ικανότητες θα εξακολουθήσει να ασκεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της Βέροιας ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης, όπως αναφέρουν εκτιμήσεις από το κόμμα της ΝΔ, καθώς – με τα μέχρι στιγμής δεδομένα – δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές.  

Ως άποψη μπορεί να ακούγεται ακραία, καθώς ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης αποτελεί το δεύτερο ισχυρότερο πολιτικό πρόσωπο της ΝΔ, μετά τον Μιχάλη Χαλκίδη, ωστόσο μετά τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος και την επικράτηση, τελικά, του Αντώνη Σαμαρά έναντι της Ντόρας Μπακογιάννη, πολλά που θεωρούνταν δεδομένα, είναι πλέον αμφίρροπα.
Βεβαίως, μέχρι την ημέρα των εκλογών μπορούν πολλά να αλλάξουν, αλλά θεωρείται από πολλούς (και γνώστες των εσωκομματικών της ΝΔ) ότι αν γίνονταν αύριο οι εκλογές, δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης στο ψηφοδέλτιο.
Στην πολιτική δεν υπάρχει, άλλωστε, τίποτα de facto, αλλά και τίποτα σίγουρο.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα