Σύμφωνα με την 104/2011 απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒ, στις 22-11-2011 διενεργήθηκε δημόσιος διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Ολοκλήρωση εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης οικισμού Κάτω Βερμίου Δήμου Βέροιας», προϋπολογισμού 1.703.550,00 € – με ΦΠΑ.
Ο διαγωνισμός έλαβε την δημοσιότητα που προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία ενώ Τεύχη δημοπράτησης παρέλαβαν συνολικά εξήντα (60) εταιρίες – επιχειρήσεις. 

Την ημέρα του διαγωνισμού δεν κατατέθηκε καμία προσφορά στην αρμόδια επιτροπή ούτε υπεβλήθη καμία ένσταση στο στάδιο αυτό του διαγωνισμού. Έτσι με ομόφωνη απόφασή της ο παραπάνω διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος.
Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου του παραπάνω έργου θα πραγματοποιηθεί εκ νέου σε ημερομηνία που θα καθορισθεί με νέα απόφαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΒ και θα δημοσιοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την ισχύουσα νομοθεσία.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα