Από την Τ.Ο. Ημαθίας της “Δημοκρατικής Συμμαχίας”  ανακοινώθηκαν τα παρακάτω:
Την περασμένη Κυριακή 2 Οκτωβρίου έλαβαν χώρα οι εκλογές για τη συγκρότηση του πρώτου Δ.Σ. της Τοπικής Οργάνωσης του νεοϊδρυθέντος κινήματος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», που φιλοδοξεί να διαδραματίσει σημαντικότατο ρόλο στα ελληνικά πολιτικά δρώμενα και να συμβάλει καθοριστικά στην αντιμετώπιση της δυσμενούς οικονομικής και πολιτικής κρίσης που έχει περιέλθει η χώρα μας.  


Η όλη εκλογική διαδικασία διεξήχθη ομαλά, μέσα σε ιδιαίτερα πολιτισμένο και ενθουσιώδες κλίμα, καθώς η ανταπόκριση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική και μάλιστα υπήρχαν αρκετές νέες εγγραφές μελών, γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, δεδομένης πάντα της έντονης δυσαρέσκειας που έχουν σήμερα οι πολίτες απέναντι στην πολιτική και το παλιό πολιτικό σύστημα.

Το νέο Δ.Σ. είναι 9μελές, θα έχει 2ετή θητεία και θα αποτελείται από τα παρακάτω μέλη (κατά σειρά κατάταξης) :
1. Πασσάς Παναγιώτης
2. Αυγέρος Αντώνης
3. Τζίμπουλας Γεώργιος
4. Μπλιάτκας Θωμάς
5. Τζώρτζης Βασίλειος
6. Αυγέρου Καλλιόπη
7. Μαρκογιαννάκη Ελένη
8. Χριστοφορίδης Αιμίλιος
9. Μεσσαλάς Παναγιώτης
Το νεοσύστατο Δ.Σ. θα συνέλθει σε σώμα τις επόμενες μέρες προκειμένου να εκλέξει Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο, Γραμματέα και Ταμία, να κατανείμει αρμοδιότητες μεταξύ των μελών του και να οργανώσει την πολιτική του δράση για το επόμενο χρονικό διάστημα.
 
Η Δημοκρατική Συμμαχία ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη της για την προσέλευσή τους στις εκλογές, καθώς και όλους τους φίλους της για την έμπρακτη στήριξη τους σε αυτό το νέο δυναμικό της ξεκίνημα.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα