Μπορεί ο Απόστολος Νεστορόπουλος να έκανε “ηγετική εμφάνιση” στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 5/10, αλλά ο “Ηγέτης” της συνεδρίασης στην μείζονα μειοψηφία ήταν αδιαμφισβήτητα ο Βασίλης Γιαννουλάκης, ο οποίος καθόταν μάλιστα στην θέση του απουσιάζοντος επικεφαλής της παράταξής του Λάζαρου Τσαβδαρίδη.  

Ο κ. Γιαννουλάκης, λαμβάνοντας ερέθισμα τα όσα νωρίτερα είπε ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών Παύλος Παυλίδης (2009-2010), παρά την παράκληση της Δημάρχου να μείνει η κουβέντα στα λογιστικά, καθώς θα ακολουθήσει το Νοέμβριο ο απολογισμός του 2011 και ο προϋπολογισμός του 2012 και εκεί θα υπάρξει η ευκαιρία για την όποια κριτική, στηλίτευσε την ασυμφωνία προϋπολογισμού και απολογισμού του πρώην Δήμου Βέροιας, θέτοντας μια σειρά έργων που “διατυμπανίζονταν” κάθε χρονιά, αλλά έμειναν στα λόγια (κολυμβητήριο, ξενοδοχείο Σελίου, Βρεφονηπιακός Κυψέλης, υπόγειο πάρκινγκ των Αγίων Αναργύρων, γέφυρα “Κούσιου”, επέκταση πανεπιστημιακής σχολής κ.α.).
Χαρακτηριστική ήταν η παρότρυνσή του προς την Δήμαρχο Βέροιας, σχολιάζοντας την λάθος, κατά την εκτίμησή του, πορεία της Δημοτικής Αρχής, αναφέροντας: “Ή αλλάξτε πυξίδα ή πηδήξτε από το καράβι!“.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα