Νεότερη ενημέρωση 5.50 μ.μ.

Δύο είναι τελικά οι νεκροί που επέβαιναν στο φορτηγό που έπεσε από την γέφυρα Πολυμύλου, επί της Εγνατίας Οδού, ύψους δεκάδων μέτρων, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του inveria.gr, όταν συγκρούστηκε σήμερα το μεσημέρι (8/10) με άλλη νταλίκα, με αποτέλεσμα να εκτραπεί από το οδόστρωμα και να πέσει στον γκρεμό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο νεκροί είναι από την περιοχή της Νάουσας, ενώ ο οδηγός της δεύτερης νταλίκας είναι Βούλγαρος.

Η σύγκρουση μεταξύ δύο φορτηγών σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 8/10, λίγο μετά τις 3 μ.μ., στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα Βέροιας Πολυμύλου, στην γέφυρα πριν τα διόδια Πολυμύλου και μετά την Σ13, με αποτέλεσμα το ένα όχημα να πέσει από την γέφυρα, από ύψος πολλών μέτρων.

Τα αίτια δεν έγιναν γνωστά, ωστόσο ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τις οποίες τις μεταφέρουμε  με επιφύλαξη, αναφέρουν ότι το όχημα του Βούλγαρου οδηγού εμβόλισε το προπορευόμενο όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο Ναουσαίοι.

Στο σημείο έφτασαν οχήματα από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Βέροιας και Κοζάνης, που ανέλαβαν τον απεγκλωβισμό των ατόμων, ενώ αυτή την ώρα γίνεται επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό των δύο πτωμάτων.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα