Έντονοι διαξιφισμοί μεταξύ των δύο επικεφαλής της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, με αφορμή τη συζήτηση για το ψήφισμα συμπαράστασης του Σώματος για τους απολυμένους του 902 και 904 ΑΡΙΣΤΕΡΑ στα FM, ραδιοφωνικών σταθμών του ΚΚΕ.
ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ 

Δυναμιτίστηκε το κλίμα για τις απολύσεις του ΚΚΕ
Σε υψηλούς τόνους και εκατέρωθεν πολιτικούς διαξιφισμούς έγινε η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας για την απόλυση εργαζομένων από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς του ΚΚΕ, 902 και 904 Αριστερά στα fm. Το θέμα προέκυψε έπειτα από πρόταση του Γιώργου Μιχαηλίδη για έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στους εργαζομένους των ραδιοφωνικών σταθμών του Κομουνιστικού Κόμματος και, αφού το θέμα τέθηκε εκτάκτως στο Συμβούλιο, πυροδότησε μια πρωτοφανή, για τα δεδομένα του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, συζήτηση σχετικά με την πολιτική του ΚΚΕ στα εργασιακά θέματα. Πρωτοστάτες στην σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ήταν ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μιχαηλίδης (ο οποίος άνοιξε με την πρότασή του τους «ασκούς του Αιόλου») και οι δύο σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ιωάννα Σοφρόνωφ και Γιώργος Μελιόπουλος.
Τελικά, το ψήφισμα δεν εγκρίθηκε, καθώς απαιτούνταν ενισχυμένη πλειοψηφία (επειδή τέθηκε ως έκτακτο θέμα).
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα