Μια ακόμα εθελοντική δράση στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Βέροιας με το ΕΣΕΠΑ, υλοποιήθηκε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου.
Εθελοντές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, που φιλοξενούνται με δαπάνη του Δήμου στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Σχολής Εκπαίδευσης των Ριζωμάτων, ανέλαβαν και ολοκλήρωσαν την βαφή των εσωτερικών χώρων του ΚΕΠ που βρίσκεται στο ισόγειο του δημοτικού κτιρίου απέναντι απ το Δημαρχείο επί της οδού Μητροπόλεως. 

Η δράση σχεδιάστηκε σε συνεννόηση της Δημάρχου με τον Πρόεδρο του ΕΣΕΠΑ και ο Δήμος διέθεσε τα υλικά για τη βαφή του χώρου. Με αφορμή την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών η Δήμαρχος Βέροιας κ.  Χαρούλα Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη, δήλωσε:

«Ο εθελοντισμός αποτελεί τη βάση μιας υγιούς κοινωνίας, που μπορεί να επιλύει εκ των ενόντων μικρά καθημερινά προβλήματα για να βελτιώνουμε την ποιότητα της ζωής μας. Ειδικά σε καιρούς χαλεπούς, με τα κονδύλια για την Αυτοδιοίκηση ολοένα να συρρικνώνονται οι τοπικές κοινωνίες μπορούν να δώσουν ικανοποιητικές λύσεις μέσα από την εθελοντική συνδρομή κάθε πολίτη που έχει τη διάθεση, ανεξάρτητα φύλλου, ηλικίας, οικονομικοκοινωνικής κατηγορίας κτλ. Η Δημοτική Αρχή προγραμματίζει με σταθερά βήματα την οργάνωση εθελοντικών ομάδων, που θα αποτελέσουν τη βάση για μια πιο υπεύθυνη κοινωνία στο μέλλον. Ευχαριστούμε τους εθελοντές από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, που στηρίζουν την προσπάθεια του Δήμου και δίνουν ένα πολύ καλό παράδειγμα προς μίμηση σε όλους μας».

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα