Στον αγιασμό του σχολικού συγκροτήματος των ορεινών Ριζωμάτων, στο οποίο στεγάζονται το δημοτικό, το γυμνάσιο, το λύκειο και τα δημοτικά σχολεία των Τοπικών Κοινοτήτων Σφηκιάς και Δασκίου του Δήμου Βέροιας, παραβρέθηκε η Δήμαρχος κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη το πρωί της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου.  

Ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, υγεία και πρόοδο στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των μαθητών, ενώ κατά τη συνομιλία που είχε μαζί τους δήλωσε ότι, από τα 100 περίπου σχολεία του Δήμου Βέροιας προτίμησε το σχολικό συγκρότημα των Ριζωμάτων, όχι μόνο για τα προβλήματα που αντιμετώπισε αλλά και στην προσπάθειά της να περάσει το μήνυμα ότι ο Δήμος είναι παρόν στο ορεινό σχολείο των Πιερίων. 
Εξήγησε ότι εφέτος υπήρξαν δυσκολίες στην προετοιμασία των σχολικών μονάδων λόγω έλλειψης προσωπικού, ενώ δεσμεύτηκε ότι με συνεργασία θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες τις επόμενες ημέρες. Ζήτησε από τους εκπαιδευτικούς να προσπαθήσουν μέσα από τα διάφορα προβλήματα, να αναδείξουν ότι θετικό μπορούν με εθελοντικές και άλλες δράσεις, βοηθώντας με τον τρόπο αυτό και την τοπική κοινωνία.
Στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Ριζωμάτων, Δασκίου, Σφηκιάς και υπηρεσιακούς παράγοντες για ζητήματα που αφορούσαν τη μεταφορά των μαθητών και άλλα τοπικά προβλήματα.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα