Εγκαινιάστηκε χθες το απόγευμα, για 13η χρονιά, η Έκθεση Εικαστικών που διοργανώνεται εδώ και χρόνια από την Διεύθυνση Πολιτισμού της Ν.Α. Ημαθίας παλαιότερα και φέτος από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας – Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, στον 1ο όροφο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Βέροιας. 

Στην φετινή έκθεση, συμμετέχουν 57 καλλιτέχνες, με έργα ζωγραφικής, fusing, αγιογραφίας, φωτογραφίας, βιτρό, ψηφιδωτού, γλυπτικής, ξυλογλυπτικής, χαρακτικής, κοσμήματος, κατασκευών και μαριονέτας.

Τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Αρχιμ. Δημήτριος Μπακλαγής, εκπροσωπόντας τον Μητροπολίτη Βεροίας. Tην έναρξη κήρυξε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ενώ εκ μέρους των διοργανωτών, μίλησε η προϊσταμένη Διεύθυνσης Σοφία Λένου.

Πέρα από τους καλλιτέχνες, τους συγγενείς, φίλους τους και τον κόσμο που βρέθηκαν στα εγκαίνια, παρόντες ήταν και εκπρόσωποι του Β΄ Σ.Σ., το οποίο παραχωρεί κάθε χρόνο τον χώρο της έκθεσης, καθώς και αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Να σημειωθεί ότι η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και οι ώρες λειτουργίας της είναι από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ.

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα