Σε κλίμα έντασης έγινε χθες το πρωί η συνάντηση των Διοικήσεων των ΚΤΕΛ Υπεραστικών και Αστικών Βέροιας και Νάουσας με τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη με αντικείμενο τα μαθητικά δρομολόγια και την πληρωμή των ΚΤΕΛ για την περσινή χρονιά.


Να θυμίσουμε ότι η συνάντηση έγινε υπό τη σκιά της μηνυτήριας αναφοράς των ΚΤΕΛ κατά της πρώην Νομαρχίας διότι “δεν τηρήθηκαν οι τροπολογίες του Υπουργείου Παιδείας και έπρεπε να ανατεθούν τα δρομολόγια στα ΚΤΕΛ”.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη συνάντηση που ήταν “κεκλεισμένων των θυρών” ο Αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε ότι προχωράει το θέμα πληρωμής των ΚΤΕΛ, ωστόσο οι διοικήσεις δήλωσαν ότι δεν είναι το ζήτημα αυτό διότι ούτως ή άλλως έπρεπε να έχουν ήδη πληρωθεί και θα πληρωθούν. Από την σύσκεψη πάντως δεν προέκυψε καμία εξέλιξη και η πρόθεση των διοικήσεων των ΚΤΕΛ είναι να συνεχίσουν δια της νομικής οδού το θέμα.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα