Μαθαίνουμε ότι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βέροιας Δημήτρης Δάσκαλος θα προχωρήσει στην υλοποίηση της προειδοποίησης που έκανε για διακοπή νερού σε οικίες στο Σέλι, μετά την αποτυχημένη απόπειρα να εισπράξει τα χρωστούμενα. 
Και πολύ καλά θα κάνει, πλην όμως περιμένουμε να πει τι θα γίνει με τα ανείσπρακτα των τσιγγάνων, που ο ίδιος ανακοίνωσε ότι ξεπερνούν τις 50.000 ευρώ και θα ζητήσει την συνδρομή της αστυνομίας για να πάει να τα πάρει ή να κόψει το νερό.

Ρωτάμε λοιπόν: Τι θα διαφορά έχουν οι βίλες των Σελιωτών από τις βίλες των τσιγγάνων και στην μία περίπτωση προχωρά σθεναρά, ενώ στην άλλη το αντίθετο; Επίσης, για ποιον λόγο ξεκινά το “σαφάρι” από το Σέλι; Μόνο εκεί υπάρχουν χρωστούμενα τιμολόγια, μήπως πήρε τα χωριά με την σειρά ή ισχύει κάτι άλλο;
Τα ερωτήματα τίθενται με κάθε καλή διάθεση και ελπίζουμε σε απαντήσεις, “για να μην βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να επανέλθουμε”, όπως θα έγραφε η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΔΕΥΑΒ.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα