Σύσκεψη μεταξύ των νέων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Β’θμιας Εκπαίδευσης και της Σχολικής Επιτροπής Β’θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βέροιας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 29 Αυγούστου με πρωτοβουλία του Προέδρου της Επιτροπής κ. Αντώνη Καγκελίδη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της Βέροιας. 

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:
1.- Ενημέρωση των Δ/ντων για τις αρμοδιότητες της Σχολικής Επιτροπής.  
2.- Υφιστάμενα προβλήματα (συντήρηση κτιρίων, καθαρίστριες κ.α).
3.- Τρόπος προμήθειας αναλώσιμων και μη ειδών.
4.- Λειτουργικές προτάσεις.
Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Δ/ντης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Ε. Φλυτούρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ν. Μαυροκεφαλίδης, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ε. Αρχοντάκη-Γεωργίου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Κ. Τσιλογιάννης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Α. Λαζαρίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες οι οποίοι  απάντησαν σε ερωτήσεις που αφορούσαν στον τομέα ευθύνης τους. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη τα μέλη του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δ/θμιας Εκπ/σης Μ. Σουμελίδης, Α. Παπαδόπουλος, Α. Κοστογλίδου, Ι. Κυριαζάκης, και οι Α. Παπαστεργίου – Φ. Σιμόπουλος με τη διπλή ιδιότητα (Δ/ντων και μελών Σχολικής Επιτροπής).
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα