Ένα περίεργο και προς το παρόν χωρίς διαλεύκανση περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, γύρω στις 10.30 μ.μ., στην πλατεία Αγ. Αντωνίου της Βέροιας, όταν ακούστηκαν δυνατοί κρότοι, σαν πυροβολισμοί, που ξεσήκωσαν την περιοχή. 

Στην αρχή οι περίοικοι και οι εργαζόμενοι στα παρακείμενα, θεωρήθηκε πως ήταν θόρυβοι από σκάσιμο ελαστικού αυτοκινήτου, ωστόσο την επόμενη μέρα το πρωί, ο κάτοχος ενός παρκαρισμένου επί της οδού Μαλακούση αυτοκινήτου, είδε τρύπα στο παρ μπριζ και βρήκε βλήμα από όπλο μέσα στο όχημα (ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί αν επρόκειτο για περίστροφο, αεροβόλο ή άλλο όπλο).

Όπως ανέφεραν εργαζόμενοι στα γύρω μαγαζιά, γύρω στις 10.30 το βράδυ της Τετάρτης ακούστηκαν οι κρότοι, χωρίς όμως κανείς να έχει δει κάτι περισσότερο… Η σφαίρα παραδόθηκε στην Ασφάλεια Βέροιας, όπου ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ. κατήγγειλε το γεγονός, θα σταλεί  για εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί η προέλευσή της.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αν πρόκειται για πυροβολισμό από αεροβόλο τα πράγματα είναι σχετικά πιο απλά, αλλά αν τελικά αποδειχθεί πως προέρχεται από πυροβολισμό περίστροφου ή άλλου πυροβόλου όπλου, τα θέμα λαμβάνει σοβαρότερες διαστάσεις…

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα