Άρχισαν να αποκτούν ενδιαφέρον οι συνεδριάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας και οι συζητήσεις που διεξάγονται, να αφορούν ουσιώδη ζητήματα της πόλης και όχι απλά διαδικαστικά θέματα.
Στη χθεσινή συνεδρίαση (Τετάρτη 4/5), έπειτα από πρόταση του αντιπροέδρου του Συμβουλίου Γιώργου Παυλίδη, τέθηκαν θέματα οδοποιίας και συντήρησης στην περιοχή του Εργοχωρίου και μέσα από τη συζήτηση, αναδείχθηκε η αδικία που υπέστη τα τελευταία χρόνια η περιοχή. Έτσι ξεκίνησε ο ερευνητικός ρόλος του Συμβουλίου, να εντοπίζει, να αναδεικνύει και να προτείνει θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ένα άλλο θέμα που κέντρισε το ενδιαφέρον, ήταν η συζήτηση για την εγκατάσταση τραπεζοκαθισμάτων στην πλατεία Δημαρχείου… Μετά από μακροσκελή συζήτηση, το Συμβούλιο αποφάσισε να προτείνει την αδειοδότηση της εγκατάστασης.

           Γιώργος Λελεκάκης                                        Δημήτρης Τροχόπουλος

Ωστόσο, αξιοσημείωτη είναι η αναφορά και καταγγελία ταυτόχρονα του Συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Γιώργου Λελεκάκη, καθώς και του προέδρου του ΣΑΝΗ Δημήτρη Τροχόπουλου, σχετικά με την ύπαρξη πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα των αντιδημάρχων και των δημοτικών υπαλλήλων μπροστά στο Δημαρχείο της Βέροιας, καθώς και για το πάρκινγκ που υπάρχει στην πλατεία Πλατάνων, για κρατικά οχήματα.

Όπως τόνισαν και οι δύο κύριοι, ο καθένας με τον τρόπο του, είναι αδιανόητο να υπάρχουν τέτοιοι διαχωρισμοί εις βάρος των υπόλοιπων πολιτών αυτής της πόλης…
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα