Προσλήφθηκε ο νέος ειδικός συνεργάτης της Δημάρχου Βέροιας Χαρούλας Ουσουλτζόγλου, αρμόδιος για διάφορα θέματα δασών – φυσικού περιβάλλοντος και ικανότητας στην οργάνωση εθελοντικών δικτύων καθώς και στον τομέα της επικοινωνίας. Πρόκειται για τον Φώτη Αργυρίου, εκδότη της εφημερίδας “7 ΕΠΤΑ”.

Ο Φώτης Αργυρίου ήταν ο μόνος που έκανε αίτηση (κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν καθαρά φωτογραφική η προκήρυξη) και έτσι, προσλήφθηκε από την Δήμαρχο.
Το γεγονός ότι ο νέος ειδικός συνεργάτης διατηρεί άριστες κοινωνικές, αλλά και “οικογενειακές” σχέσεις με την κα Δήμαρχο, έχει ενοχλήσει πολλούς από τους στενούς συνεργάτες της Χαρούλας Ουσουλτζόγλου, αλλά πέρα από ψιθύρους και λόγια πίσω από την πλάτη, κανείς δεν τόλμησε να εναντιωθεί ανοιχτά (με ό,τι αυτό συνεπάγεται) με τις καταστροφικές για την εικόνα της ίδιας και της παράταξής της επιλογές.
Τώρα πια, είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κάποιος ότι η Δήμαρχος έχει τον έλεγχο… Απλά κάνει ότι οι “πιέσεις” (από βουλευτές, στελέχη, συμπέθερους, κουμπάρους ή όποιους άλλους) επιβάλλουν.
Και μια τελευταία απορία: Γιατί έπρεπε να μας πουλήσουν φούμαρα ότι και καλά προκηρύσσουν θέση και δεν προέβησαν απλά στην απευθείας πρόσληψη, όπως έγινε με τους άλλους ειδικούς συνεργάτες;
Μήπως για να φάμε το “κουτόχορτο” ότι δήθεν έγινε ανοιχτή προκήρυξη, αλλά δεν βρέθηκε κανείς;
Πόσους ξέρετε στη Βέροια με τα προσόντα που ζητούσαν;

Δείτε εδώ την σχετική απόφαση

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα