Στη Βέροια βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 2 Απριλίου η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την τέλεση των εγκαινίων των γραφείων του κόμματος στην Ημαθία.

 Πριν τα εγκαίνια, η κα Μπακογιάννη είχε επαφές με αγρότες στην Κουλούρα και στη συνέχεια επισκέφθηκε το Δημαρχείο της Βέροιας, όπου συναντήθηκε με τη Δήμαρχο Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου. 
Επίσης, μετά το τέλος των εγκαινίων επισκέφθηκε το Μητροπολιτικό Μέγαρο, όπου συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Βεροίας κ. Παντελεήμονα.

Η πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ., αμέσως μετά την τελετή του αγιασμού των εγκαινίων, μεταξύ άλλων δήλωσε: 

«Από εδώ από την Βέροια, θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Η Ελλάδα βρίσκεται στην πιο δύσκολη καμπή. Ακόμη πιο κρίσιμη από ότι ήταν πέρσι το Μάιο. Εάν το πολιτικό σύστημα δεν συνειδητοποιήσει ότι θα πρέπει να βρει πεδίο συνεργασίας για να βγάλει την χώρα από την κρίση, και να βρεθεί ένα πρόγραμμα για τα επόμενα πέντε χρόνια, τότε το λόγο δεν μπορεί να έχει κανείς άλλος παρά μόνο ο λαός». 
Την κ. Μπακογιάννη συνόδευαν ο πρώην Υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο πρώην Υφυπουργός Κώστας Κιλτίδης, ο Ευρωβουλευτής Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, καθώς και ο τομεάρχης της ΔΗ.ΣΥ. στην Ημαθία Κωνσταντίνος Χαλιορής.

Πηγή video: naousanews.gr
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα