Μέσα στους κυβερνητικούς βουλευτές που με την δραστηριότητα που έχει επιδείξει βάζει δυναμικά υποψηφιότητα για την κατάληψη μιας θέσης υφυπουργού, θέτει τον βουλευτή Ημαθίας Άγγελο Τόλκα η έγκυρη εφημερίδα «Καθημερινή». 
 
Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ της αναφέρει ότι στην κυβέρνηση «υπάρχει μια πλειάδα δραστήριων βουλευτών δυνάμει έτοιμων να αναλάβουν θέσεις υφυπουργών, πλην όμως χωρίς να έχουν την παραμικρή κυβερνητική πείρα. 
 
Πρόκειται μεταξύ άλλων για τον κ. Ηλ. Μόσιαλο (ακούγεται για θέση αναπληρωτή), τον κ. Κώστα Σπηλιόπουλο, τον δικηγόρο κ. Κ. Καρτάλη, τους οικονομολόγους κ. κ. Αντ. Μακρυπίδη και Ελενα Παναρίτη, τον «αγρότη» Γ. Δριβελέγκα, τους τραπεζικούς κ. Θαν. Παπαγεωργίου και Δημ. Καρύδη, τους επιχειρηματίες κ. Σπ. Μαργέλη και Θαν. Οικονόμου και τους Μιχ. Κατρίνη, Χρ. Κατσούρα, Αγγ. Τόλκα, Μιχ. Παντούλα και Σίμο Κεδίκογλου». 
 
Να θυμίσουμε ότι η “Καθημερινή”, αρκετούς μήνες πριν τον εσωτερικό ανασχηματισμό στη ΝΔ, είχε προαναγγείλει την απομάκρυνση Χαλκίδη από την θέση του τομεάρχη.

Πηγή: pliroforiodotis.gr

Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ της “Καθημερινής”

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα