Μαθαίνουμε από αναγνώστες μας ότι το θέμα με το παραπεταμένο Ηρώο της Βέροιας έχει θορυβήσει ιδιαίτερα την κοινή γνώμη, και έτι περισσότερο τον καλλιτεχνικό κόσμο της περιοχής. Και λογικό είναι, αφού δεν είναι για όλους όλα προς… απόσυρση. 

 Ευτυχώς κάποιοι έχουν κρατήσει κάποια “πιστεύω”, κάποιον σεβασμό στην ιστορία της πόλης, όσο σημαντική ή αασήμαντη μπορεί να φαντάζει για κάποιους.
Μάλιστα, με χαρά ακούσαμε στο τηλέφωνο μία αναγνώστριά μας να μας ρωτάει που κείτεται το παλιό Ηρώο της πόλης,, ώστε να πάει να το φωτογραφήσει, αλλά και να το ζωγραφίσει!
Μετά την ανάδειξη του θέματος από τον Γιάννη Αγγέλογλου (που μας έβαλε τα… γυαλιά) περιμένουμε ΑΜΕΣΑ την αποκατάσταση στην θέση που αρμόζει στο άγαλμα.
Δεν τιμά κανέναν μας να παραμένει πεταγμένο στις αποθήκες του Δήμου Βέροιας, στην είσοδο της πόλης (στο δρόμο προς Αγ. Βαρβάρα).
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα