Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων σημειώθηκε σήμερα, λίγο πριν τις 9.30 το βράδυ, στην οδό Σταδίου της Βέροιας, μπροστά από το Δημοτικό Στάδιο, για άγνωστους – μέχρι στιγμής – λόγους. Ο δρόμος παρέμεινε για αρκετή ώρα κλειστός, ώστε να απομακρυνθούν τα οχήματα από το οδόστρωμα και υπήρξε μέριμνα από την Τροχαία ώστε να καθαριστεί το οδόστρωμα από θραύσματα και λάδια.

Αν εξαιρέσουμε την “τζάμπα μαγκιά” ενός άνδρα από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. απέναντί μας, κατά την προσπάθειά μας να προσεγγίσουμε το σημείο του ατυχήματος (η απάντηση “λογαριασμό θα σου δώσω;” από υπαλλήλους που πληρώνονται από το Ελληνικό Δημόσιο κάθε άλλο παρά ενδεδειγμένη είναι και φανερώνει άλλες νοοτροπίες που – δυστυχώς – αμαυρώνουν την πολύ καλή εικόνα που έχουν οι συνάδελφοί του στη Βέροια), υπήρξαν συντονισμένες ενέργειες της αστυνομίας, ώστε να ολοκληρωθεί η επιχείρηση αποκατάστασης της κυκλοφορίας όσο το δυνατόν αμεσότερα.
Τελικά, στις 10 ακριβώς, ο δρόμος δόθηκε κανονικά στην κυκλοφορία.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα