Σχολιάστηκε θετικά η «επιχείρηση» καθαρισμού εκατέρωθεν του κεντρικού δρόμου προς το Μακροχώρι.

Εργάτες ανέλαβαν τον καθαρισμό από σκουπίδια που πετούσε ο κάθε διερχόμενος αδιαφορώντας για το περιβάλλον και την μετατροπή του σε χωματερή.


 
Υπήρξαν όμως και αρνητικοί σχολιασμοί εξαιτίας της καταγωγής και τόπου κατοικίας του νέου αντιδημάρχου καθαριότητας, ο οποίος είναι το Μακροχώρι. Εύλογα μπορούν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, όταν οι παρεμβάσεις ξεκινάνε από την περιοχή της κύριας εκλογικής δεξαμενής του νέου αντιδημάρχου και είναι ο πρώην Δήμος Αποστόλου Παύλου.
Αγαπητέ  «νέε» αντιδήμαρχε μπορούμε να πούμε μπράβο γι’ αυτή σας την πρωτοβουλία, αλλά θα θέλαμε να μας πείτε εσείς τι να σας πούμε για την αμέλεια σας  και μάλιστα κατόπιν καταγγελίας μας (30/01/11) για την απαράδεκτη εικόνα με τον κατεστραμμένο κάδο στην κεντρική πλατεία της Βέροιας, όπως βέβαια και άλλων, για την ώρα τουλάχιστον, άσχημων εικόνων της καθαριότητας στη Βέροια.

Ένα τόσο απλό θέμα γιατί αφήνεται να δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις, από την αρχή μάλιστα της θητείας σας. Εμείς σας ευχόμαστε καλή συνέχεια υπενθυμίζοντας πως είστε αντιδήμαρχος καθαριότητας όλου του Δήμου, πόσο μάλλον δε της Βέροιας.
Γράφει ο “Κυνόδοντας”
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα