Συναντήσεις για θέματα υγείας, κοινωνικής αλληλεγγύης, έργων του ΕΣΠΑ,  Συμπράξεων Δημόσιου – Ιδιωτικού Τομέα, κτιριακών υποδομών και οδοποιίας του Δήμου, είχε η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Αθήνα την Τετάρτη 1 και Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου.
Οι συναντήσεις που έγιναν ήταν, με τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέα Λοβέρδο και στελέχη του Υπουργείου του, με τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο, με την Υφυπουργό Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, με τον ειδικό Γραμματέα Συμπράξεων Δημόσιου – Ιδιωτικού Τομέα του Υπουργείου Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Νικόλαο Ματζούφα, με στελέχη του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, με την Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ κ. Μινέρβα-Μένη Μαλλιώρη και με τα στελέχη της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού. 
Τη Δήμαρχο συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας – Παιδείας και Αλληλεγγύης κ. Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου και η Επιστημονική Συνεργάτης κ. Πάτρα Θεολογίδου. Αναλυτική ενημέρωση για τα αποτελέσματα των συναντήσεων στην Αθήνα, θα γίνει από τη Δήμαρχο Βέροιας στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας. 
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα