Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε από την Βέροια ο πρώην Υπουργός Κωστής Χατζηδάκης. 
 
Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση Παπανδρέου για πολιτική πλαστοπροσωπία διότι δεν εφάρμοσε τίποτα από το προεκλογικό της πρόγραμμα και για αναποτελεσματικότητα. 
 
Σημείωσε ότι μετά την έξοδο από το μνημόνιο τόσο η ανεργία όσο και το δημόσιο χρέος θα έχουν ανέβει και πρόσθεσε ότι παρά την αναγκαιότητα για περιορισμό δαπανών, χρειάζεται η χάραξη μιας αναπτυξιακής πολιτικής. 
 
«Η κυβέρνηση πρέπει να αλλάξει το μίγμα της πολιτικής της και να αξιοποιήσει τα αναπτυξιακά εργαλεία της χώρας για να μην πέσει η Ελλάδα σε τέλμα. Πρέπει να εγκαταλείψει την επικοινωνιακή πολιτική και να κάνει διορθωτικές κινήσεις» υποστήριξε ο κ. Χατζηδάκης.

Αναφερόμενος στην πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλή, υπογράμμισε: «Δεν ισχυριστήκαμε ότι δεν έγιναν λάθη. Έπρεπε να κυβερνήσουμε πιο αποφασιστικά και πιο ευρωπαϊκά. Δεν ήταν λάθος το πρόγραμμά μας αλλά η εκτέλεσή του και οι ρυθμοί μας».

Ο κ. Χατζηδάκης επισκέφθηκε την ΑΛΜΜΕ, τα Κλωστήρια Νάουσας, συμμετείχε σε σύσκεψη στη Νομαρχιακή της ΝΔ και τέλος συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καραπαναγιωτίδη. Τέλος, με αφορμή τον ισχυρισμό του βουλευτή Μιχάλη Χαλκίδη ότι δεν κλήθηκε στην σύσκεψη της Νομαρχιακής, ο κ. Χατζηδάκης ερωτήθηκε για την κόντρα του βουλευτή με τον πρόεδρο της Νομαρχιακής Σάββα Ακριτίδη αλλά επέλεξε να “κουκουλώσει” το πρόβλημα λέγοντας ότι “πάμε όλοι μαζί”. Αναφορικά με τον ισχυρισμό του κ. Χαλκίδη, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής δήλωσε ότι η εντολή που έδωσε στην υπάλληλο ήταν να ενημερωθεί και ο βουλευτής.

 
Πηγή: pliroforiodotis.gr
Σε λίγο, θα αναρτηθεί το βασικό κομμάτι της συνέντευξης του Χατζηδάκη, σε βίντεο.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα