Κρίσιμη, αλλά σταθερή, με εμφανή σημάδια βελτίωσης, είναι η κατάσταση των δύο κοριτσιών που τραυματίστηκαν πιο σοβαρά, στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στην οδό Πιερίων (στο ύψος του Μαρινόπουλου – Πιερίων 186), στη Βέροια και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

 Όπως μαθαίνουμε, η μία κοπέλα, που είναι πιο σοβαρά από όλους, με την παρέλευση του 48ώρου εμφανίζει σημαντικά σημάδια υποχώρησης του αιματώματος που είχε στον εγκέφαλο, αν και ακόμη βρίσκεται σε καταστολή.
Η δεύτερη κοπέλα, η οποία επίσης υποβλήθηκε σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση (περισσότερα για λόγους ιατρικού απορρήτου δεν θα αναφέρουμε), έχει διαφύγει – όπως φαίνεται – τον κίνδυνο.
Όσον αφορά τα αίτια του ατυχήματος, οι πληροφορίες διίστανται… Όπως ακούγεται, ο νεαρός οδηγός ισχυρίζεται ότι έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο, ενώ κάποιοι ισχυρίζονται πως τους ανέφερε ότι πήγε να δει το κινητό του…
Όλα τα παραπάνω βέβαια είναι φήμες και τα ακριβή αίτια διερευνά η Τροχαία Βέροιας (όχι ότι θα τα ανακοινώσει ποτέ, κατά την πάγια «μυστικιστική»  νοοτροπία της Αστυνομίας σε ανάλογες περιπτώσεις).
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα