Τον Πολιούχο της Άγιο Αντώνιο το Νέο, τίμησε σήμερα η Βέροια, με τέλεση Θείας Λειτουργίας στον ομώνυμο Ναό της Βέροιας και λιτάνευση των Λειψάνων του Αγίου και της εικόνας της Παναγίας Δοβρά στους δρόμους της πόλης, με την συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών και αντιπροσωπειών σχολείων της Βέροιας.

Στη Θεία Λειτουργία και στη λιτανεία προεξήρχε ο επίσκοπος Ναζιανζού Θεοδώρητος, καθώς ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων απουσιάζει στην Αθήνα, καθώς συνεδριάζει εκτάκτως η Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Στις ακολουθίες παρέστησαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Τάσος Σιδηρόπουλος και Άγγελος Τόλκας, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και ο Διοικητής του Β΄ Σ.Σ. αντιστράτηγος Θεόκλητος Ρουσάκης, ο Διευθυντής της Αστ. Δ/νσης Ημαθίας Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Παπαχρήστου, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ημαθίας Πύραρχος Διονύσιος Ντόβας, αξιωματικοί των Σωμάτων Ασφαλείας κ.α.

Μέχρι τις 11 το πρωί, η αγορά της Βέροιας παρέμενε κλειστή, λόγω της εορτής του Πολιούχου της Βέροιας.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα