Αρκετοί ήταν αυτοί που παραβρέθηκαν στη σημερινή γιορτή του Πολιούχου της Βέροιας Αγίου Αντωνίου του Νέου, τόσοι απλοί πολίτες, όσο και άτομα που ασχολούνται με τα κοινά.

Μεταξύ των παρισταμένων διακρίναμε τους δύο βουλευτές Τάσο Σιδηρόπουλο και Άγγελο Τόλκα, ο Μιχάλης Χαλκίδης ήταν στη λειτουργία και έφυγε λίγο μετά για την Αθήνα, όπως μάθαμε, αλλά έλειπε ο Θανάσης Γικόνογλου. Παραβρέθηκε η Δήμαρχος Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, όχι όμως οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Ιωάννα Σοφρόνωφ και Χρύσα Σαββαΐδου.
Το “παρών”, επίσης, έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, όπως άλλωστε το συνηθίζει ανελλιπώς, τιμώντας της εθνικές και θρησκευτικές γιορτές της πόλης. Ωστόσο, δεν υπήρχε ανάλογη εκπροσώπηση από τους συνδυασμούς της μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα