Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011 το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Βέροιας έκοψε την βασιλόπιτα της επιχείρησης.

Στο καθιερωμένο έθιμο παρευρέθησαν οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες, εκπρόσωποι ΜΜΕ, όπως και το σύνολο του συμβουλίου με τον Πρόεδρο του Γιώργο Κάκαρη.

Ο κ. Κάκαρης, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία στους εργαζόμενους της επιχείρησης, καλή επιτυχία στις παραγωγές και τις δράσεις που ετοιμάζει την φετινή θεατρική σαιζόν το ΔΗΠΕΘΕ όπως και την ευχή του ο θεσμός να συνεχιστεί προσφέροντας αυτό το σημαντικό έργο στα θεατρικά δρώμενα της περιφέρειας.

Τυχεροί της βραδιάς, το Δ.Σ της επιχείρησης όπου έπεσε το «φλουρί» στην πίτα της επιχείρησης, ενώ το φλουρί με το δωράκι, έπεσε στην εφημερίδα «Άλλη Άποψη».

Το τελετουργικό πραγματοποιήθηκε από την Δήμαρχο Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη, η οποία ευχήθηκε με τη σειρά της καλή πορεία και συνέχεια στο έργο του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας. 

(Στη φωτο από δεξιά: Η Δήμαρχος Βέροιας, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Γιώργος Κάκαρης, ο καλλιτεχνικής διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Οδυσσέας Γωνιάδης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Νίκος Μαυροκεφαλίδης)
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα