Στη Βέροια βρέθηκε την Δεύτερα (24/1) ο διοικητής της Γ’ Υγειονομικής Περιφέρειας Χρήστος Ζηλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα γίνουν το επόμενο διάστημα στα δυο νοσοκομεία της Ημαθίας, της Βέροιας και της Νάουσας.

Συγκεκριμένα, υπογράμμισε ότι στην Βέροια, θα αναβαθμιστεί η καρδιολογική κλινική με την προμήθεια στεφανιογράφου, θα δοθεί έμφαση στην πρόληψη του καρκίνου με αγορά μαστογράφου, θα προσληφθούν έντεκα, άμεσα, κι άλλοι έξι αργότερα, γιατροί και θα προχωρήσει η επέκταση του Νοσοκομείου (αυτή την περίοδο επικαιροποιείται η μελέτη). 
Για το Νοσοκομείο της Νάουσας, ο κ. Ζηλίδης δήλωσε ότι θα αναπτυχθούν κάποιες κλινικές περισσότερο και θα γίνει προσπάθεια να λειτουργεί ως πρότυπο στην κατηγορία του και θα αντικατασταθεί ο αξονικός τομογράφος. 
Επίσης, θα προσληφθούν επτά γιατροί άμεσα και πέντε στην συνέχει ενώ σύμφωνα με τον κ. Τσοκπουνίδη, στόχος είναι στο κοντινό μέλλον οι γιατροί να χρησιμοποιούν φορητούς υπολογιστές (κατηγορίας tablet) αντί για ιατρικούς φακέλους και να ακολουθηθεί ένας εναλλακτικός τρόπος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. 
Πηγή: pliroforiodotis.gr
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα