Ένα άνοστο, αλλά και πολύ επικίνδυνο «παιχνίδι» θέλησαν να παίξουν τα ξημερώματα της Δευτέρας (το βράδυ των  εκλογών) κάποιοι νεαροί  στη Βέροια, προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία δρόμων της Βέροιας.

Στις 4 τα ξημερώματα, λοιπόν, άγνωστοι κατέβασαν όλες τις γλάστρες που υπάρχουν στις κολώνες φωτισμού στο τμήμα της οδού Κεντρικής από τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου μέχρι την πλατεία Πλατάνων. 
Επίσης, πέρα από τις γλάστρες έσπρωξαν  και κάδους απορριμμάτων στη μέση του δρόμου, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα.
Στο σημείο βρέθηκαν δύο άνδρες της Τροχαίας Βέροιας, οι οποίοι αποκατέστησαν την κυκλοφορία, καθώς τα αυτοκίνητα έφταναν σε ένα σημείο και αναγκάζονταν να κάνουν πίσω με την όπισθεν.
Το ίδιο κακόγουστο «παιχνίδι» έπαιξαν και στην περιοχή του Προμηθέα, στα Εβραίικα Μνήματα, σημείο ακόμη πιο επικίνδυνο για τους οδηγούς.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα